Ny direktør til Kokkelandsholdet

Efter 8 år i fronten træder Sten Slot Knudsen af som direktør for Kokkelandsholdet.

"Lige før jul fik jeg en blodprop, hvilket jeg betragter som en alvorlig advarsel, og det er ikke sikkert, at jeg får nummer to. Efter moden overvejelse og efter samråd med læger, familie og venner, har jeg valgt at lette foden fra speederen og sætte farten ned fra 180 til 110 og det indbefatter, at jeg har valgt at opsige mit job som direktør for Kokkelandsholdet", siger Sten Slot Knudsen.

Sten Slot Knudsen opsiger sit job som direktør, men kan dog ikke helt give slip på sit engagement for Kokkelandsholdet. Han udtaler således:

"De sidste otte år har Kokkelandsholdet fyldt rigtig meget og jeg vil også følge dem tæt fremover. Jeg har tilbudt bestyrelsen at være konsulent på sponsorer og fundraising, hvilket godt kan kombineres med mit fremtidige virke, men det er helt op til den nye direktør og bestyrelsen".

Opsigelsen vækker tristhed, men samtidig stor forståelse hos Uffe Nielsen, formand for Kokkelandsholdet og præsident for Kokkeforeningen Danmark. Han oplyser desuden i en pressemeddelelse fra Kokkelandsholdet, at de netop er gået på udkig efter ny direktør.

Læs mere på Kokkelandsholdets hjemmeside her.

Sten Slot Knudsen, afgående direktør for Kokkelandsholdet.
Foto: Anders Wiuff