Nyt ledelesesteam til Kokkelandsholdet

Nyt ledelsesteam er netop sat til at føre det danske kokkelandshold til tops, når OL afvikles i Stuttgart d. 14.-19. februar 2020.

Det kan virke som en stor mundfuld, når det nye ledelsesteam til OL i 2020 skal forsøge at overgå sidste års imponerende placering ved VM i Luxembourg. Her hentede holdene nemlig samlet fire guld-, en sølv- og en bronzemedalje.

Men til at løfte denne fornemme opgave og til at er føre Danmark mod guldet, er følgende ledelsesteam sat:

Ledelsesteam til Kokkelandsholdet:

  • Team manager til Kokkelandsholdet Junior og Kokkelandsholdet Senior:
    Per Hallundbæk
    Driver Hallundbaek Food i Odense
    Fortid som leder af og køkkenchef på Falsled Kro
    Mangeårig dommer i konkurrencen ’Årets Kok’

 

  • Assisterende team manager til Kokkelandsholdet Junior og Kokkelandsholdet Senior:
    Mette Gassner

    Fra Michelin-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia
    Har selv fortid som medlem af Kokkelandsholdet, og var med til VM i Luxembourg i 2014
    Dommer ved ’Årets Kok’ og benyttes som censor

 

Ledelsesteam til Cateringlandsholdet:

  • Team manager:
    Lars Brynjulf Nielsen
    Tidligere deltager på Kokkelandsholdet
    Har dommeruddannelse, og har bl.a. dømt ved den seneste gastronomiske landskamp imod Sverige
    Daglig kantineleder på F&H of Scandinavia
    Driver eget cateringfirma i Viborg, Uniq Cooking

 

  • Ansvarlig for sekretariat og bogholderi:
    Gitte Vinther, som afløser den tidligere Christina Wiuff

 

Vi i DRC ønsker alle held og lykke i kampen om at føre Danmark helt til tops!

Du kan læse mere på Foodservice Forum her.