Nyt The Host magasin på gaden

DRC's branchemagasin The Host sætter i denne 5. udgave spot på festival og festivalmad. 

Årstiden står i festivalernes tegn og for mange er det en årelang tradition at være på festival. Spændende madinitiativer og madboder fylder stadigt mere på festivalpladserne, og fra primært at være drevet af frivillige foreninger, er velkendte brands og madaktører blevet vigtige medspillere i festivalernes madsortiment.

- Det er et kæmpe plus, at vores festivaler har tænkt gastronomi ind i deres koncept. Det styrker totaloplevelsen og giver samtidig restaurationsbranchen en fantastisk brandingplatform, skriver DRC's direktør Torben E. Hoffmann Rosenstock i sin leder.

Vi har vi talt med flere af landets store festival om madens prioritering og betydning for festivaloplevelsen.

På forsiden har vi den muntre Gorm Wisweh, der ærligt fortæller om hvorfor Gorm's Pizza vælger at være til stede på en række af sommerens festivaler og hvilke overvejelser man bør gøre sig, inden man drager på festival-tour.

Læs hele magasinet HER

Foto: se magasinet for fotocredit