Nyheder

Digitalt billed-id samler branchen

Med en ny kampagne, står 14 organisationer og virksomheder frem med ønsket om at sætte fokus på en bedre ID-kultur i Danmark. Vi skal blive bedre til at spørge ogLæs mere

Nyt The Host på gaden

Nyeste udgave af The host er netop udkommet. Temaet er Street Food, og du kan bl.a. læse om Rebel foods madmanifest, Average Meatballs’ vej fra street food aktør til restaurantejereLæs mere

Årets kok og årets tjener

For 26. Gang, løb den seks timer lange konkurrence om at blive ”Årets kok” af stablen. Årets vindermenu fra Peter Yung Worth Jacobsen bestod i dampet sandart, pocheret hummer, cappalettiLæs mere

Haven Festival får sin egen bar

Custom House for enden af Nyhavn, har fået ny bar; Haven Bar. Torsten Bachmann Vildgaard fra Studio har konstrueret barens menukort, Claus Meyer har skaffet et udvalg af ciderprodukter ogLæs mere

Ny madpris hylder det nordiske køkken

Den nye madpris, Embla, skal være med til at styrke den fælles nordiske madidentitet og kultur samt øge interessen for nordisk mad uden for Norden. Seks nordiske landbrugsorganisationer lancerer iLæs mere

Duck and Cover

50’erne og 60’ernes minimalisme er dominerende i cocktailbaren Duck and Covers indretning, såvel som i tilgangen til baruniverset. Allerede inden Duck and Cover åbnede, var der en forkærlighed for 50-Læs mere

Drik øl til desserten

Der gik mandehørm i køkkenet, da øllen ”Mine is bigger than yours” blev sat sammen med retten ”Happy Ending”. Kombinationen giver en cognac-inspireret balance af mørkt, karamelliseret, sødt og røget.Læs mere