Nu åbner Tivoli Food Hall

14 års arbejde kulminerer, når Tivoli Food Hall i dag officielt slår dørene. Alle kan benytte sig af madmarkedet med nøje udvalgte madstader, der glæder sig til at vise, hvordan de kan forsøde gæsternes ganer med alt fra økologiske kyllinger til michelinkokkes svar på grillmad samt mexicanske lækkerier, håndbrygget øl og sunde sager fra Island. 

Allerede for godt 14 år siden præsenterede Tivoli de første tanker om det, der i dag er blevet til Tivoli Hjørnet, Tivolis største enkeltstående satsning til dato. Tivoli Hjørnets hjerte er den nye Tivoli Food Hall, som består af 15 madstader, der hver især bidrager til et mangfoldigt udvalg af spiseoplevelser for alle, der bor i eller kommer til København. Foruden Tivoli Food Hall er Tivoli Hjørnet en udvidelse af Nimb Hotel med 21 nye hotelværelser. Oveni finder man restauranten Vapiano, Sticks’n’Sushi, Espresso House og Illums Bolighus.

Åbningen af Tivoli Food Hall, sker fra Tivolis side med et ønske om at bidrage til den store gastronomiske udvikling, København fortsat går igennem.

Nøje udvalgte madstader
For at sikre et højt niveau, der kan tilfredsstille de mange kvalitetsbevidste ganer i bybilledet, har indsatsen for at finde de helt rigtige stadeholdere været meget stor. Mens diversiteten på madfronten er stor blandt staderne, er nogle overordnede elementer ens for dem alle. 

-  Vi har nøje valgt alle lejere baseret på deres nuværende forretninger, deres erfaring og ikke mindst lysten til at udvikle Tivoli Food Hall som koncept, hvilket de alle lever op til. Tivoli Food Hall udmærker sig ved at have stadeholdere med stærke, driftssikre brands, der har haft muligheden for og lysten til at lave skarpt tilpassede koncepter til Tivoli Food Hall, som leverer velsmag, høj service og value for money, udtaler Jakob Blom, ekspertrådgiver inden for food and beverage hos Copenhagen Windows, der sammen med Tivoli har udarbejdet gruppen af stadeholdere.

Stadeholder: Ambitiøst og innovativt
Uden passionerede og engagerede stadeholdere ville Tivoli Food Hall ikke kunne stille meget op. Heldigvis er det netop, hvad de 15 stadeholdere er. En af stadeholderne i Tivoli Food Hall er Gorm’s, der er kendt for kvalitetspizzaer. Anders Kjørup, CEO hos Gorm’s, siger

-  For os som lejere er Tivoli Food Hall et ambitiøst og innovativt projekt, der er skabt til at give gode oplevelser, og med sin centrale placering er der basis for et sted med masser af liv. Styrken ligger ikke mindst i det varierede udvalg af stader, der med hver deres kvaliteter bidrager til en Food Hall med stor mangfoldighed, og som helhed er jeg sikker på, at lejerne i fællesskab kan skabe et interessant miljø for madglade gæster.

Få et overblik over Tivolis Food Hall stadeholdere:

  • Gló tilbyder salater og retter med fokus og vægt på det grønne og økologiske
  • Tapa del Toro serverer spanske tapas
  • Gorm’s Pizza byder på pizza i højeste kvalitet
  • Brødflov har hjerte for økologi og surdejsbrød baseret på stenformalet fuldkornsmel af nordiske kornsorter fra biodynamiske Aurion med al næringen intakt.
  • Zocalo fra Stockholm åbner nu i København med meximad med fokus på sundhed og rene råvarer.
  • Le Petit Vinbar sørger for god vin, champagne og øl
  • Kadeau/Bobbabella, bornholmsk for troldebørn, bliver michelinrestauranten Kadeaus første grillbar
  • Cock’s & Cows står klar med cocktails og burgere
  • Kung Fu Street Food, der er kendt for japansk mad, vil bevæge sig over i det kinesiske køkken med deres nye Super Bao-koncept  - Kung Fu Street Food
  • Chicks by Chicks dyrker den økologiske linje i deres kylling-rotisserie
  • Retreat serverer ‘real food fast’
  • Letz Sushi
  • Hallernes smørrebrød byder på et bredt udvalg af kendte smørrebrødsklassikere
  • The Bird Kissmeyer søger for gin & tonic, gourmet-toast og håndbrygget øl
  • Riccos udbyder naturligvis et lækkert sortiment af spiselige sager til at ledsage kaffen.