’Det Gastronomiske Rejsehold’

Det Gastronomiske Rejsehold er et tilbud til dig, der ønsker et gratis udviklingsforløb for dit spisested.

Det gastronomiske Rejsehold er skabt som en håndsrækning til danske spisesteder, der ønsker at udvikle sig med inspiration og vejledning udefra. Rejseholdets formål er at bakke op om den enkelte restauration med faglig sparring og inspiration. Flere spisesteder har allerede haft besøg af rejseholdet med gode resultater.

Rejseholdet, som drives af Food Organisation of Denmark (FOOD), består af en række danske topkokke og en gruppe kommunikations- og projektfaglige med indgående kendskab til restaurations- og fødevarebranchen.

Behovet kan variere fra spisested til spisested; Alt fra hjælp til løsning af logistiske udfordringer og arbejdsgange, til inspiration til retter og menuer samt hjælp til markedsføring.

Det forventes, at du som restauratør sætter 2-3 dage af (efter aftale) til projektet, men udover udgifter til råvarer er forløbet ganske gratis at deltage i, og Rejseholdets udrykningsteam sættes efter det enkelte spisesteds behov.

Teamet består blandt andet af kokkene Christoffer Brink, Nicolas Min Jørgensen og Anita Klemsensen.

Tre typer forløb:

  1. Drift (logistik i køkkenet, arbejdsgange, indkøb og organisering)
  2. Maden (inspiration, teknik, menuforslag og koncepter)
  3. Kommunikation (Markedsføring, SoMe, presse og hjemmeside)

Processen foregår sådan:

  1. I kontakter FOOD ud fra jeres overvejelser om, hvilke punkter I kunne tænke jer at arbejde med.
  2. På baggrund af et dybdegående interview, tages der udgangspunkt i det enkelte spisesteds situation. Interviewet er vigtigt for at rejseholdet har bedre forståelse for jeres spisested og de ønsker og behov, I har.
  3. I får besøg af en top-kok på Michelin-niveau (eller tilsvarende) i jeres eget køkken med henblik på at få individuel sparring og inspiration samt udarbejdet en fremadrettet handlingsplan.

Mener du, at Det Gastronomiske Rejsehold lyder som noget for din virksomhed så kontakt FOOD allerede i dag.

Kontaktpersoner: 

Sjælland, Fyn og øerne: 
Ida Maria Kampmann
29 46 65 83 / idamaria@thefoodproject.dk

Midtjylland:
Zenia Strunck Mikkelsen
28 71 08 54 / zenia@thefoodproject.dk

 Læs mere om FOOD