DRC indgår ny samarbejdsaftale

Ny DRC-samarbejdsaftale giver kvalitet på rekrutterings- og vikarydelser og aftalen giver nu DRC-medlemmer særligt gode vilkår på rekruttering og vikarydelser hos Danmarks største leverandør af personale til HOREKA. Aftalen med Assistance HR Partners A/S er netop trådt i kraft og skal imødekomme behovet for adgangen til fleksibel og kvalificeret arbejdskraft i branchen.

Hverdagen vil ofte være præget af en vis uforudsigelighed, når man som restauratør arbejder med dedikerede og specialiserede medarbejdere, hvor mandefald eller store ryk ind betyder, at funktioner skal erstattes eller suppleres. Det sætter en ny samarbejdsaftale mellem DRC og Assistance HR Partners A/S nu fokus på. Aftalen omfatter således både rekruttering og vikarløsninger i hele Danmark.

Assistance HR Partners A/S råder over et landsdækkende netværk og en database med over 20.000 kandidater inden for restauration, køkken og kantine. Gennem Assistance HR Partners A/S er der mulighed for et forløb med en rekrutteringspartner, som kan stille de rette spørgsmål og finde den rette kandidat.

”Det kan være bestemmende for både omsætning og renommé, om man har den tilstrækkelige og rette bemanding i sin forretning. I en branche, hvor behovet for flere hænder kan ændre sig med kort varsel, er det en god ide at have en back-up plan, som fungerer tilfredsstillende. Derfor har vi i DRC fundet det helt oplagt at samarbejde med Assistance HR Partners A/S, som udmærker sig ved at være både branchekendte og kompetente indenfor rekruttering og vikarydelser. Det er i øvrigt et samarbejde, som vi ser frem til at bygge videre på.” - Torben E. Hoffmann Rosenstock, direktør i DRC.

En partner som kender dit behov og leverer kvalitet
Med den nye aftale har DRC-medlemmer altid adgang til en rekrutteringspartner, der selv består af fagfolk og derfor kender HOREKA-branchen indgående. Derudover får medlemmer adgang til en leverandør med motiverede vikarer af højeste kvalitet. Vikarer, som på forhånd har erfaring fra branchen og derfor har en særlig evne til at sætte sig hurtigt ind i arbejdsgangene.
Den nye samarbejdsaftale gør, at alle DRC-medlemmer kan få dag-til-dag levering af vikarer inden for:

-  Tjenere og serveringspersonale
-  Værtinder
-  Selskabspersonale
-  Kokke
-  Smørrebrødsjomfruer
-  Køkkenassistenter og forefaldende
-  Opvaskere
-  Receptionister

Få mere information - besøg hjemmesiden
Med dette nye partnerskab glæder vi os til at give alle DRC-medlemmer en oplagt chance for at få løst deres personaleudfordringerne nemt og fordelagtigt - uden at gå på kompromis med kvaliteten.
DRC-medlemmer kan allerede nu benytte sig af aftalen som en del af DRC-medlemskabet – kontakt salgschef i DRC Jan Lønne for mere information om fordelene: jl@thehost.dk.

Du kan desuden finde flere oplysninger om aftalen og alle dine fordele her på DRC-medlemssiden hos Assistance HR Partners A/S: http://assistancehrpartners.dk/virksomhed/drc-medlemsside/.