Nyheder

Prisvindere af Den Danske Spiseguide

Der var godt humør på Hotel Hesselet i Nyborg, da Den Danske Spiseguide i søndags uddelte årets i alt 18 priser. DRC ønsker stort tillykke til alle vinderne. Udover top-kategorienLæs mere

Hvornår må du dele billeder med gæster på?

Livagtige billeder, taget i baren, restauranten eller på caféen bruges ofte i restaurationers markedsføring. Men hvad er egentlig reglerne for brugen af de billeder, hvor gæster fremgår? Hvornår kræves derLæs mere

Fra Kødby til Osteby

Mejeriforeningen og Ost & ko inviterer endnu engang til vallebal i København med den 4. udgave af ostefestivalen ’Cheese Copenhagen’. Lørdag 26. oktober 2019 bliver Kødbyen til Ostebyen, når nørderLæs mere

Husk at afregn ubrugte feriepenge

Hvad gør du, hvis din medarbejder ikke har brugt alle fem ugers ferie? Som arbejdsgiver er du forpligtet til at opgøre antallet af ubrugte feriedage pr. 30. september efter ferieåretsLæs mere

Hvem bliver ’Årets Østerskok’?

Mere end 30 forskellige topkokke fra henholdsvis Danmark, Sverige og Nordtyskland skal til årets Østersfestival kæmpe om titlen som ’Årets Østerskok’. ”Nordens centrum for østers” – sådan kaldes Rømø, derLæs mere

Meet and greet med DRC

DRC’s sekretariat inviterer til dialogmøde i Aalborg og Frederikshavn den 8. oktober for at blive klogere på drift, udfordringer og idéer fra medlemmer. Samtidig giver møderne mulighed for at høreLæs mere

Aalborg beriges med ny whiskybar

’Whiskybaren Kahytten’ er navnet på det nye DRC-medlem, som i midt oktober slår dørene op i Aalborg. Historien bag whiskybaren er ganske særlig, og én ting er sikkert; her kanLæs mere

Spektakulær restaurant åbner i Vejle

Kunstneren Olafur Eliassen er manden bag Fjordenhus på havnen i Vejle. Han har tegnet den specielle bygning som er blevet til med midler fra Kirk Kapital (familien bag Lego), derLæs mere

Når rugbrød går solo

Gilleleje Havns Bageri og Delikatesser er kendt for at lave ’verdens bedste rugbrød’. DRC har talt med direktør af bageriet, Henrik Magelund, om historien bag et ekstraordinært godt brød, somLæs mere