Nyheder

Comwell modtager Årets Økopris

Hotelkæden Comwell har netop fået overrakt Årets Økopris 2017 på fødevaremessen Bite Copenhagen, der er en del af Copenhagen Cooking. Prisen uddeles af Økologisk Landsforening som en hyldest til personerLæs mere

Verdens første svanemærkede burgerpapir

Fastfoodemballage er blevet skarpt kritiseret for at være tilsat fluorstoffer, som er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Men nu introducerer den sønderjyske virksomhed Abena verdens første svanemærkede burgerpapir. Papiret erLæs mere

Cofoco-stifter ny medejer i Catering Danmark

Pressemeddelelse Den gastronomiske ildsjæl Torben Klitbo, der grundlagde restaurant- og fødevarevirksomheden Cofoco, bliver medejer af Catering Danmark. Catering Danmark er en af de hurtigst voksende virksomheder inden for levering afLæs mere

Puglisi starter gastronomisk gårdfestival

Den 19.-20. august inviterer Christian F. Puglisi til festival med fokus på gastronomi og landbrug på Farm of Ideas uden for Lejre. Festivalen Seed Exchange er gratis og byder påLæs mere

Nyt The Host magasin på gaden

DRC’s branchemagasin The Host sætter i denne 5. udgave spot på festival og festivalmad.  Årstiden står i festivalernes tegn og for mange er det en årelang tradition at være påLæs mere

Nye ændringer i Markedsføringsloven

Den 1. juli 2017 trådte den nye Markedsføringslov i kraft. Ændringen har medført en ny placering af bestemmelserne om god markedsføringsskik og erhvervshemmeligheder. Formålet med lovændringen er at skabe overskuelighed.Læs mere

Danskerne har fokus på madspild

Kampen mod madspild har for alvor taget fat i danskerne, og en ny undersøgelse fra Danmark Statistik viser gode resultater. I disse uger fejrer Danmarks største bevægelse mod madspild, StopLæs mere

Fødevarestyrelsen indfører nyt kontrolkoncept

Fødevarekontrollen er som led i et nyt fødevareforlig omlagt. Det betyder, at der nu bliver færre almindelige basiskontroller og flere prioriterede kontroller samt flere målrettede kampagnekontroller. Fra den 1. januarLæs mere

Nimb Bar’n’Grill vil redefinere grillmaden

Hvem siger, at en grillrestaurant partout skal servere store bøffer? Oftest er en grillrestaurant synonym for et spisested med store, røde bøffer. Det billede ønsker Nimb Bar ’n’ Grills nye køkkenchef, Gabriel Hedlund,Læs mere