Nyheder

Vis at du bidrager til musikken

Som noget nyt kan du nu synligt vise, at du har en musikaftale og betaler til Koda og Gramex for at spille musik i din forretning. Hvis du spiller musikLæs mere

Danskere spiser mere ude end før

Danskerne elsker at spise ude, og gør det i højere grad end før. Samtidig er der flere unge end ældre der vælger at spise på gourmetrestaurant. Det er blot nogleLæs mere

GOOD FRANCE 2019 HYLDER FRANSK GASTRONOMI

Rekordmange danske restauranter deltager i år i den verdensomspændende event Goût de/Good France. For 5. år i træk hyldes fransk gastronomi, der i år samler hele 5000 kokke fra overLæs mere

Cofoco åbner hotel i København

Cofoco har købt Hotel Copenhagen Crown på Vesterbrogade 41 i København V. Hotellet skal drives efter samme opskrift som restaurantkædens succesfulde spisesteder – med hygge, personlighed og bæredygtighed i fokus. Læs mere

Fra duge til uniformer

Mere end 2.200 kokke og tjenere i Danmark iklæder sig i dag bæredygtige uniformer, fremstillet af genbrugelige tekstiler. Og kilden til denne bæredygtige genialitet er DRC’s samarbejdspartner De Forenede Dampvaskerier.Læs mere

Michelin-måltid i 10.000 kilometers højde

Kokkeriet har netop indgået aftale med Singapore Airlines, om at de i resten af 2019 udvikler menuer og kvalitetssikrer produktionen af den aftensmad, der serveres på business class. Det harLæs mere

Nyt samarbejde med Søgemedier

DRC kan med glæde fortælle, at vi netop har fået fornøjelsen af et nyt og spændende samarbejde med Søgemedier A/S, du som medlem med fordel kan drage nytte af. SøgemedierLæs mere

Topkok rykker ind i ZOO

Når ZOO i april slår dørene op til hele tre nye restauranter, er en af Danmarks dygtigste kokke sat til at fyre op for komfurerne. Casper Sobczyk – der både harLæs mere

DRC på internationalt TV om madspild

DRC får taletid, når der internationalt bliver fokuseret på kampen mod madspild. Danmark er førende på området, hvorfor vi nu også bliver bedt om at dele ud af vores bæredygtigeLæs mere