Nyheder

Årets kok og årets tjener

For 26. Gang, løb den seks timer lange konkurrence om at blive ”Årets kok” af stablen. Årets vindermenu fra Peter Yung Worth Jacobsen bestod i dampet sandart, pocheret hummer, cappalettiLæs mere

Ny madpris hylder det nordiske køkken

Den nye madpris, Embla, skal være med til at styrke den fælles nordiske madidentitet og kultur samt øge interessen for nordisk mad uden for Norden. Seks nordiske landbrugsorganisationer lancerer iLæs mere

Duck and Cover

50’erne og 60’ernes minimalisme er dominerende i cocktailbaren Duck and Covers indretning, såvel som i tilgangen til baruniverset. Allerede inden Duck and Cover åbnede, var der en forkærlighed for 50-Læs mere

Drik øl til desserten

Der gik mandehørm i køkkenet, da øllen ”Mine is bigger than yours” blev sat sammen med retten ”Happy Ending”. Kombinationen giver en cognac-inspireret balance af mørkt, karamelliseret, sødt og røget.Læs mere