Nyt tiltag fra Fødevarestyrelsen

Virksomhederne får nu en hjælpende hånd til at drive virksomhed i Danmark. Torsdag den 8. juni går Fødevarestyrelsen i luften med ’Min side’ på fødevarestyrelsen.dk. Det betyder større åbenhed om, hvad Fødevarestyrelsen ved om sine kunder.

Fødevarestyrelsens kunder kan nu se, hvad styrelsen har registreret om dem på ”Min side”. De kan fx se deres startdato som økologisk virksomhed, hvilke produktionsaktiviteter de har, deres betalte og ubetalte fakturaer og deres kontrolrapporter.

Med ”Min side” får kunderne nu endnu mere hjælp til at drive virksomhed i Danmark. På ”Min side” får de f.eks. vist links efter branche - en restaurant vil fx få vist links vedr. hygiejne, skadedyr og egenkontrol.

Når brugerne er logget ind, kan de også se stamdataoplysninger som virksomhedens navn, CVR-nummer og P-nummer, aktiviteter som fx import, økologi, mfl. og startdato for fx transportautorisation. De vil også kunne se deres digitale kontrolrapporter, og hvorvidt de har elitestatus.

”Min side” er virksomhedens egen side. For at komme ind på ”Min side” skal man bruge sit NemID. Det vil derfor kun være den pågældende kunde, der kan se de konkrete data. Det giver samtidig Fødevarestyrelsen mulighed for at personalisere og målrette indholdet til den enkelte virksomhedskunde.

Fødevarestyrelsen kan nu linke til en konkret digital vejledning eller en blanket, den enkelte restaurant eller cafe skal bruge, fordi Fødevarestyrelsen kan tage udgangspunkt i den konkrete kundes hovedbranche.

Indholdet til ”Min side” udvikles løbende, og Fødevarestyrelsens kunder vil få adgang til oplysninger i flere faser. ’Min Side’ udspringer af Fødevareforlig 3, hvor der bliver stillet krav om udvikling af muligheder for selvbetjening på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

Læs mere om "Min side" på Fødevarestyrelsens hjemmeside og se direkte link til login

Du er altid velkommen til at ringe til Danmarks Restauranter & Cafeer eller direkte til Fødevarestyrelsen såfremt du har spørgsmål.