Brøchner Hotels modtager udmærkelser

Det går ikke stille for sig hos Brøchner Hotels, som også udgør DRC's forsidehistorie i magasinet The Host #7. Brøchner Hotels har i 2017 modtaget flere anerkendelser fra både ind- og udland, og bl.a. er den københavnske boutique hotelkæde både blevet kåret af Børsen som Gazelle 2017 og nomineret som Entrepreneur Of The Year af det internationale revisions- og konsulenthus EY. 

Efter en totalrenovering kunne Brøchner Hostels genåbne Hotel Danmark i maj måned og nu tilbyde i alt 368 værelser fordelt på fire boutique hoteller i København - Hotel SP34, Avenue Hotel Copenhagen, Hotel Danmark og Hotel Astoria. Herudover har boutique hotelkæden to nye boutique hoteller på vej i København og offentliggjorde i august planerne om et nyt hostel-koncept i Aarhus.

Brøchner Hotels’ fremgang og økonomiske vækst er ikke gået ubemærket hen. Derfor har Danmarks største erhvervsmedie Børsen kåret Brøchner Hotels som Gazelle 2017. At blive gazellevirksomhed betyder, at virksomheden vokser kontinuerligt og i løbet af fire regnskabsår hvert år, har haft positiv vækst samt fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

I 2013 omsatte Brøchner Hotels for 34 millioner DKK og boutique hotelkæden ender med i 2017 at omsætte for mere end 200 millioner DKK på tværs af hotellerne, som også inkluderer udlejede restaurantionslokaler.

Herudover er Brøchner Hotels nomineret som Entrepreneur Of The Year af det internationale revisions- og konsulenthus EY, bl.a. fordi virksomheden bringer innovative produkter og koncepter til markedet samt på baggrund af virksomhedens succes.

"Vores mission er at drive anderledes hoteller med omtanke, og for at vi kan gøre det, har vi hele tiden fokus på at udfordre status quo, når det kommer til hoteloplevelsen. At være innovativ og tænke vores hotelforretning på en anderledes måde, har været med til at skabe vækst og betyder, at vi i år omsætter for mere end 200 millioner kroner på tværs af vores fire boutique hoteller i København,” fortæller Administrerende Direktør hos Brøchner Hotels Karim Nielsen.

"Disse to udmærkelser fra Børsen og EY er i høj grad et skulderklap til alle virksomhedens medarbejdere, og med vores fremtidige projekter i både København og Aarhus er det naturligvis også et mål de kommende år at skabe vækst og forhåbentligt bliver anerkendt for dette” afslutter Karim Nielsen.

Læs forsidehistorien om Brøchner Hotels i The Host #7 HER.

Foto: brochner-hotels.com