Nyheder

DRC holder landsmøde

Kom og oplev Amass’ køkkenchef Matt Orlando, fhv. miljøminister Kirsten Brosbøl, brandingekspert Allan Kruse og DRCs egen Torben Hoffmann Rosenstock. Den 17. april holder DRC landsmøde på Odd Fellow Palæet.Læs mere

Invitation til seminar

I samarbejde med Københavns Kommune og HORESTA inviterer DRC til åbent seminar vedrørende interkulturel kommunikation og konflikthåndtering. Dato: 6. marts 2019 – kl. 17.30-19.30. Sted: Dronningens Tværgade 8A, 1302 KøbenhavnLæs mere

Ny app skal guide til økologiske spisesteder

Der er stort potentiale i at knytte gastronomi, fødevarer og turisme tættere sammen. Det skal app’en ’Økologiske Spisesteder’ bidrage til. Knap halvdelen af de udenlandske turister, der besøger Danmark, kommerLæs mere

Netto lancerer madspilds-app

Den nye app, Mad Skal Spises, skal guide forbrugerne til fødevarer, der nærmer sig sidste salgsdato og som derfor udbydes til nedsat pris. Gennem den nye digitale løsning kan forbrugerneLæs mere

Fødevarestyrelsen gennemfører udvidet kontrol

Fødevarestyrelsen gennemfører i 2018 en række kontrolkampagner, som sætter fokus på specifikke områder – udover den almindelige fødevarekontrol. Fødevarestyrelsen udvælger de områder, som på baggrund af en risiko- og behovsvurdering,Læs mere

Økologisk Guld 2018

Syv danske øko-produkter blev præmieret under Økologisk Guld 2018 på Foodexpo i Herning. Copenhagen Sparkling Tea Company var konkurrencens helt store vinder. Økologisk Guld er etableret af Økologisk Landsforening ogLæs mere

Årets Kok og Årets Tjener er kåret

I går blev Danmarksmesterskabet for professionelle kokke og tjenere afholdt under fødevaremessen Foodexpo i Messecenter Herning. Kok Jesper Dams Hansen og tjener Nicolai Martens løb med hver deres førsteplads ogLæs mere

Smagen af Frankrig

27 danske restauranter er repræsenteret når fransk gastronomi hyldes under den verdensomspændende begivenhed Goût de France. Den 21. marts indbyder det franske udenrigsministerium for fjerde år i træk til verdensLæs mere