Nyheder

Har du styr på databeskyttelse?

Datatilsynet har netop offentliggjort en vejledning om databeskyttelse i forbindelse med ansættelsesforholdet, som du med fordel kan lade dig inspirere af. Formålet med vejledningen er at gennemgå almindeligt forekommende spørgsmålLæs mere

Dansk guld ved ’kokke-vm’

Den danske kok Kenneth Toft-Hansen vinder guld og kan nu kalde sig ’verdens bedste kok’ ved dette års Bocuse d’Or. Kenneth Toft-Hansen var inden afgørelsen favorit til at vinde guldet,Læs mere

Amass-kok har åbnet nyt bryghus

Bryggeri, restaurant og bar i ét. Denne treenighed tilbydes hos Broaden & Build, som er navnet på Matt Orlandos netop åbnede bryghus på Refshaleøen. For den amerikansk-fødte stjernekok Matt OrlandoLæs mere

Fyn som gastronomisk rejsemål

Ni fynske restauranter og hoteller vil med samarbejdet ‘Gastro Fyn’ gøre Fyn til en fuldendt maddestination for udenlandske gastroturister og foodies. Falsled Kro, Kok & Vin, Pasfall, Restaurant Aro, RestaurantLæs mere

Cateringlandsholdet afholder audition

Har man evnerne, fagligheden, drivet og teamånden, så har man måske chancen for at blive udvalgt til at repræsentere de røde/hvide farver på Det Danske Cateringlandshold. Efter et flot resultatLæs mere

Ny direktør til Kokkelandsholdet

Efter 8 år i fronten træder Sten Slot Knudsen af som direktør for Kokkelandsholdet. “Lige før jul fik jeg en blodprop, hvilket jeg betragter som en alvorlig advarsel, og detLæs mere

Stigende tilfredshed hos Danmarks mad- og gastroturister

Tilfredsheden for madoplevelserne i Danmark er steget blandt de udenlandske turister. Også flere gastroturister finder Danmarks madoplevelser anbefalelsesværdige. Ifølge VisitDenmark er tilfredsheden blandt turisterne på få år, fra 2014-2018, stegetLæs mere

Nyt ledelesesteam til Kokkelandsholdet

Nyt ledelsesteam er netop sat til at føre det danske kokkelandshold til tops, når OL afvikles i Stuttgart d. 14.-19. februar 2020. Det kan virke som en stor mundfuld, nårLæs mere

Når kvalitet er alfa og omega

For Michelin-kokken Christian Puglisi er kvalitet og lokale råvarer væsentlige nøgleord. De ligger nemlig til grund for etableringen af konceptlandbruget Farms of Ideas, som Puglisis restauranter benytter sig af. KonceptlandbrugetLæs mere

Er doggybags løsningen på madspild?

Forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad har for nyligt taget temperaturen på danskernes holdning til brugen af doggybags. En tidligere Gallup-undersøgelse fra 2012 viste, at godt hver anden dansker ville tageLæs mere