Nyheder

Gode råd fra madkonsulenten

Kok og madkonsulent Morten Køster har rådgivet Museet for Søfart under udviklingen af et nyt madkoncept, der har særligt fokus på maritime retter og bæredygtig konserves af højeste kvalitet. KøsterLæs mere

Har du udenlandske ansatte?

Skat holder informationsmøder om udenlandske medarbejdere Har du udenlandske medarbejdere ansat, kan du få en gratis gennemgang af reglerne på området, når SKAT holder informationsmøder i Middelfart, Aarhus og København.Læs mere

Storkøkkener kan dæmme op for madspild

En alliance mellem primærproducenter og storkøkkener kan udnytte råvarer, der ofte ender som madspild. Det viser to projekter under Miljøstyrelsens Pulje for Mindre Madspild. De grøntsager, der af æstetiske årsagerLæs mere

Ti bud fra Team Gastro

Danmark skal være et globalt centrum for gastronomi i 2025. Et gastronomisk ekspertteam har netop præsenteret ti anbefalinger til hvordan gastronomi kan øge eksporten af danske fødevarer, udvikle bedre måltidsvaner,Læs mere

Kender du DRC’s jobportal?

Jobannoncer på thehost.dk Søger du job eller mangler du arbejdskraft, så husk at du kan finde dit næste job, eller nå din næste nye medarbejder gennem DRC’s jobportal. På hjemmesidenLæs mere

Praktikplads-AUB: bøde eller bonus?

Man vil som arbejdsgiver fremover skulle betale et stort bidrag til det offentlige, såfremt man ikke medvirker til at uddanne tilstrækkeligt med elever. Til gengæld er der en bonus iLæs mere

Bjørn Beyer

Februar står igen i år i gastronomiens tegn, når festivalen Dining Week samler landets restauratører og madglade danskere om den gode restaurantoplevelse. DRC har talt med Bjørn Beyer om udviklingenLæs mere