Søgaards Bryghus bliver i familien

Aalborgs eneste mikrobryggeri, som blev åbnet i 2004 af Claus Søgaard, blev sidste år sat til salg. Nu er bryghuset taget af markedet igen, og det er meldt ud, at bryghuset bliver i familien, skriver migogaalborg. 

Sidste års udmelding om at Søgaards Bryghus skulle sælges vakte opsigt. Bryghuset er et etableret spisested i Aalborg, og en af de første i Danmark, som kombinerede restaurant, mikrobryggeri og pub.

Nu er det i stedet Lisa Søgaard og Ole Christiansen, der skal stå i spidsen for Søgaards Bryghus. Lisa Søgaard er gift med Claus Søgaard, og driver i forvejen henholdsvis Penny Lane, Maggie Mae og Abbey Road Café. Ole Christiansen har tidligere været daglig bestyrer af Abbey Road Café, men skal nu udelukkende fokusere på Søgaards Bryghus.

Lisa Søgaard og Ole Christiansen slår fast, at de har store planer for bryghusets fremtid. Alt vil køre som planlagt resten af 2017, men fra 2018 vil der komme en masse spændende ændringer. Konceptet skal bl.a. gentænkes for at sikre, at Søgaards Bryghus også fremadrettet kommer til at spille en vigtig rolle i Aalborg.

Artikel fra www.migogaalborg.dk

Foto: migogaalborg