Cateringlandsholdets kokke udtaget

Det danske Cateringlandshold vandt bronze ved VM i Luxembourg i 2018. Nu kan det netop udtaget hold endelig se frem til at hente flere medaljer i Tyskland, hvor OL i 2020 løber af stablen.

De håbefulde kokke var søndag igennem benhård audition i Odense. Valget af de kokke, som i 2020 skal kæmpe for OL-guld, er ikke kun udvalgt på baggrund af faglige kvalifikationer, men også for evnen til at indgå i det samlede team:

”Det har været vigtigt, at vi fik de rigtige profiler til holdet, da Cateringlandsholdet handler om en samlet holdindsats, men selvfølgelig skal fagligheden og teamånden være der, og de krav opfylder det nye landshold”, siger Landstræner og Team Manager Lars Nielsen.

Fra DRC skal der lyde stort tillykke og pøj pøj til de dygtige kokke frem mod OL.

Nedenfor ses listen over det udtaget cateringlandshold:

  • Lars Brynjulf Nielsen, Landstræner/Team Manager, (F&H Scandinavia i Viborg).

Genudtagne profiler fra VM Bronzeholdet 2018:

  • Dennis Justesen, Holdkaptajn, (VOLA A/S i Horsens), bosiddende i Silkeborg
  • Christina Larsen, (Cheval Blanc i Roskilde), bosiddende i Holbæk
  • Søren Olsen, (Le Chef i Svenstrup), bosiddende i Rold
  • Steven Damkilde, (Choice Food i København), bosiddende i Frederiksværk
  • Michael Simonsen, (Compass Group hos Schneider Electric A/S i Ballerup), bosiddende i Brændholt.

Nye profiler:

  • Christian Præst Simonsen, (Semler A/S i Glostrup)
  • Christoffer Bro, (Designskolen i Kolding)
  • Oliver Knudsen, (Fazer Foods i Bestseller i Brande)
  • Lasse Nørgaard, (Cheval Blanc hos Skov A/S, Glyngøre)
  • Rasmus Bundgaard, (Bundgaard Foods Consulting)
  • Sofie Nielsen, (Hahnemanns Køkken i København).

Cateringlandsholdet har fået seks nye ansigter fra venstre : Rasmus Bundgaard, Oliver Knudsen, Christoffer Bro, Christian Simonsen, Lasse Nørgaard og Sofie Nielsen.


Fotokreditering: Kokkelandsholdet